Go to main content

Čestlice: jasno 17°C

Little Star children's card

Little Star children's card

Annual unlimited pass to Water World for your junior under 150 cm tall or up to 12 years old. The ticket can be used only if accompanied by a person aged 18 or older who pays for his/her own entry.

CZK2999 incl. VAT

Dedication

Type your dedication in the text box, or leave it empty and write your dedication by hand.

You can print the gift voucher at home, send it to the recipient electronically as a .pdf file, or send it by post on glossy paper and in a rectangular envelope. Whichever method you choose, you can be sure they will be thrilled.

150/150 characters left
Voucher preview
Hvězdice: tečkovaná různobarevně Koník: tečkován různobarevně Ryba: tečkovaná různobarevně Želva: tečkovaná různobarevně Hvězdice: tečkovaná bíle Vodní svět: schůdky do vody Fitness: srdce s tepem Saunový svět: člověk v sauně Spa a Wellness: masírující člověk Spa a Wellness: masírující člověk Gastro svět: talíř s příborem Hotel: manželská postel Peněženka Bulovka Dental Clinic Partnerský e-shop Balneo & medical: vozíčkář Saunový svět: kyblík s vařečkou Saunový svět: kyblík s vařečkou Logo Let's Be Active Lahátko s deštníkem Hlava dítěte Plamen Sauna fest: člověk v sauně Věrnostní program