Přejít na hlavní obsah

Čestlice: polojasno -2°C

Roční členství - dospělý

Roční členství - dospělý

Darujte celý rok nekonečné zábavy! Ročním členstvím získáte 1x týdně volný vstup do celého Vodního světa na neomezeně dlouhou dobu. A to je moře času na zážitky v tobogánech nebo v relaxační zóně.

15990 Kč vč. DPH

Věnování

Napište své věnování do textového rámečku, nebo ho nechte volný a milá slova dopište ručně.

Dárkový poukaz si můžete vytisknout doma, poslat ho obdarovanému elektronicky jako soubor .pdf, anebo si ho nechat zaslat poštou na lesklém papíře a v podélné obálce. Jisté je, že ve všech formátech udělá moře radosti.

Zbývá 150/150 znaků
Náhled voucheru
Hvězdice: tečkovaná různobarevně Koník: tečkován různobarevně Ryba: tečkovaná různobarevně Želva: tečkovaná různobarevně Hvězdice: tečkovaná bíle Vodní svět: schůdky do vody Fitness: srdce s tepem Saunový svět: člověk v sauně Spa a Wellness: masírující člověk Spa a Wellness: masírující člověk Gastro svět: talíř s příborem Hotel: manželská postel Peněženka Bulovka Dental Clinic Partnerský e-shop Balneo & medical: vozíčkář Saunový svět: kyblík s vařečkou Saunový svět: kyblík s vařečkou Logo Let's Be Active Lahátko s deštníkem Hlava dítěte Plamen Sauna fest: člověk v sauně Věrnostní program